oktober 2018
M D W D V Z Z
« okt    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Foto’s


Thema: Spinnen en Halloween

Maandag kregen we een briefje van Hekselien. Dit is een klein heksje die samen met haar vrienden Bonkie en Moes in het bos woont. Hekselien schreef ons met een probleem... Kunnen wij Hekselien helpen?

Verkeersopvoeding 3: Moet ik stoppen of mag ik oversteken?

Groen is gaan, rood is blijven staan! We oefenen met de kleuren van het verkeerslicht maar ook op onze 2de deel van het voetgangersbrevet. We leren om te stoppen aan de stoeprand alvorens we kunnen oversteken.

Rollebolle (K3)

SMOS K3A-6B

Speelmaatjes op school!

Project 'Mentale gezondheid'

Samen werken wij rond ons goede doel 'mentale gezondheid'! Hoe voelen we ons vandaag? Kan je je ontspannen? Voeding en beweging zijn hier ook erg belangrijk.

Tentoonstelling in de bibliotheek

Op dinsdag zijn we te voet nar de bibliotheek geweest. We waren uitgenodigd op de tentoonstelling van Rosemarie Vos. We bekeken de tentoonstelling, luisterden naar een verhaal, deden spelletjes, tekende slakkenhuizen, ...

Thema: Mijn lichaam en zintuigen

Deze 14 dagen leren wij over ons lichaam van kop tot teen!

Strapdag!

Samen met de kleuters van juf Kaat maakten we een wandeling rond onze school. We oefenen op het wandelen in een rij, stappen aan de huizenkant, steken over met begeleiding, ...

Wieltjesdag K3A & K3B

Samen met de kleuters van juf Kaat hadden we onze 1ste wieltjesdag. Hoe goed kunnen onze kleuters al fietsen? Kunnen ze tussen potjes rijden, kunnen ze slalom rijden, wat doe ik bij het rode/groen licht, ...?

Verkeersopvoeding 1: Op stap

Aan de hand van de methode Knipperlicht leren we in de 3de kleuterklas over het verkeer.

Verkeersopvoeding: Maken van een busrij, stappen in groep, ...

In de 3de kleuterklas leren we op regelmatige tijdstippen over het verkeer. We beginnen met het leren maken van een busrij, we leren stappen in groep, enz.

Thema: Naar school, mijn klas en mijn vriendjes

Welkom in K3A bij juf Marijke! We gaan er samen een leuk en leerrijk schooljaar van maken.