augustus 2019
M D W D V Z Z
« okt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Projectfoto’s en groepsactiviteiten


Projectfoto’s en groepsactiviteiten omvat foto’s over gezamelijke activiteiten.

Alle klasjes werken vaak samen aan projecten en dit sluiten we steeds op een leuke manier af . Hiervan nemen de juffen foto’s die je hier kan vinden : bv.: gezonde voeding, verkeer, …

Samen feesten doen we ook heel graag en natuurlijk horen hierbij ook foto’s. Bv.: Halloween, Kerst, Carnaval, Grootouderfeest, …

Maar ook groepsactiviteiten verdienen foto’s. Samen dingen doen is altijd heel leuk. Bv.: Sportdag, Integratiedagen 1°leerjaar, Kabouterpad, toneelvoorstelling gaan bekijken, …

 

Veel kijk plezier !

Laatse schooldag!

Diploma uitreiking K3

Proficiat aan al onze kinderen van de 3de kleuterklas!!! Doe nu maar lekker je eigen dingetje, je eigen willetje. Doe maar lekker wat jij wil!

Sportdag KO

Sportdag vandaag, geweldig! De oudste kleuters bleven in de voormiddag op de grote school en deden verschillende opdrachten via een doorschuifsysteem. Wat deden we dan? Dansen, fietsen, honkbal spelen, klimmen en klauteren, kring- en overloop spelen spelen. In de namiddag mochten we naar de grote sporthal en schoven we weer door. We konden op een springkasteel, spelen met ballen, spelen met de parachute, ... De jongste kleuters deden dit andersom. Zij mochten in de voormiddag de sporthal gaan verkennen. In de namiddag bleven ze op de grote school om te fietsen en te spelen. Het was een vermoeiende maar super leuke dag!!

Paasbrunch + eitjes rapen KSDV

Dit jaar geen paasontbijt voor onze kleuters maar een paasbrunch. Elke klas maakte iets lekkers en we konden ons buikje goed vullen! We genoten van wafels, gevulde eieren, sandwiches met kaas/hesp/eiersalade, een fruitsmoothie, chocomousse, chocolade pudding en verschillende omeletjes. Na de middag was de paashaas geweest en konden we chocolade eieren rapen.

Carnaval KSDV

Hoe vierden wij carnaval? We begonnen de dag met een modeshow. Daarna waren er muzische workshops. Na de middag deden we stoet door het lager en dansten we in de zalen. Na de speeltijd werden we nog getrakteerd op lekkere poffertjes!

Fluo dag!! - KSDV

Bezoek van Sinterklaas en de zwarte pieten

Vandaag was het de dag dat de Sint naar onze kleuterschool kwam. Hier keken alle kapoenen erg naar uit! De Sint ging eerst op bezoek bij de peuters, K1, K1-2 en K2. Daarna was K3 en het 1ste leerjaar aan de beurt. Dank u Sinterklaas voor de leuke cadeautjes en al het snoepgoed!

Halloween!

Truc of snoep, truc of snoep. Hoor je wat ik zeg? Als je ons geen snoepje geeft dan gaan we nooit meer weg, BOEH!